Пак нападнаха Томов: При Лупи е болестно състояние да лъже

DenNews.bg
03.02.2015
размер на текста:

Бившият вратар на ЦСКА и баща на капитана на "червените" Валентин Илиев - Илия Вълов, нападна остро ръководството на клуба. Повод за това е неуважителното отношение на Александър Томов към неговия син Вальо. Преди дни Томов се опита да запуши устата на Илиев, като публично го обвини, че не той е човекът, който трябва да говори за заплати. Защитникът на ЦСКА призна, че между него и ръководството няма никакъв диалог. Пред в. "България днес" Вълов взе отношение по скандала.
"Вальо е капитан на този отбор. Останалите футболисти сами отиват при него и му казват за проблемите си. Нормално е той да е човекът, който е свръзката между отбора, треньора и ръководството. Шефовете явно не искат да работят професионално или просто така им изнася. На Лупи не му отива да излиза и да плюе срещу капитана. Не бил Вальо човекът, който да говори, напротив, точно той е. Лошото е, ако Томов някой футболист го хване за гушата", категоричен е бившият национал.
"Нали знаете, рибата се вмирисва откъм главата. Жалко е за един велик клуб като ЦСКА. Аз се радвам, че съм научил Вальо да бъде директен човек и да казва истината в очите. Може би затова сега е неудобен. Той защитава интересите на клуба. Своите задължения като капитан си ги изпълнява", убеден е Вълов, който от няколко години работи в тима на Ботев (Враца).
Легендарният вратар не таи никак добри чувства към Александър Томов. "Разбрах, че днес пак излъгал и дава ЦСКА на борсата. При Лупи е болестно състояние да лъже. Като не можеш да си вършиш работата, ставай и си отивай! А не да чакаме да стане още по-лошо. Да дойде Манджуков. За никого не е тайна, че човекът е дал 3 милиона вече. Лупи откъде ще ги вземе да ги върне?", попита шампионът с ЦСКА за 1990 година.
Той не одобрява политиката, която се води на "Армията". "Аз винаги съм бил за наши момчета, българи. Ако се вземе чуждестранен футболист, то той трябва да бъде с една класа над нашите. В ЦСКА винаги има напрежение, тази фланелка не е за всеки. Вземаме на сезон по 10-15 човека чужденци и им се обещава титулярно място. Отделно има финансови директори и експерти - дават им се големи заплати, но накрая винаги ни съдят. И после почваме да търсим под вола теле - плащането било до тая дата, ама то било неработен ден, пълни глупости!", избухна Вълов.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети