Криминално проявен мъж е намерен убит в автомобила си

DenNews.bg
27.02.2015
размер на текста:

Криминално проявен мъж е намерен убит в автомобила си от свой познат към 21:30 часа снощи. Убитият е Борис Борисов, известен като Боби Белята.
Тялото на Борисов е открито близо до Казичене.
Сигналът за инцидента е получен снощи около 21.30 от познат на застреляния Борис Борисов, предаде БНР. Той отишъл до близка бензиностанция и обявил, че мъжът е намерен застрелян в автомобила си. Той е чул изстрели, но не е видял какво се случва. Полицията предполага, че застреляният Борис Борисов, известен като Боби Белята, имал среща в района, но за момента не е ясно с кого и затова полицаите разпитват живеещи в района на инцидента.
Борис Борисов е известен в столичния Ъндърграунд. Той е с условна присъда за това, че е сложил бомба в столичен автосервиз през 2002 година. Тогава той е задържан заедно със свой познат, Боян Харалампиев-Митничара, по това обвинение. Малко по-късно обаче съдът ги освобождава. Борисов обяснява, че по време на взрива е бил на риба. Именно този случай кара тогавашния главен секретар и сегашен премиер Бойко Борисов да каже прословутата реплика "Ние ги хващаме, а те ги пускат".
До 2007 година Боби Белята е известен автомобилен състезател, който печели няколко международни приза. 2007 година обаче слага край на кариерата си. Той е смятан и за приближен до сочения за наркобос Христофорос Аманатидис, както и за част от бандата на Чуковете.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети