Чимев и Паргов гостуваха на децата от център „Надежда”

DenNews.bg
26.02.2015
размер на текста:

Кметът на община Дупница Методи Чимев, заместникът му Крум Милев и изпълнителният директор на футболния Марек Иво Паргов, гостуваха днес на Центъра за настаняване от семеен тип „Надежда“.
Общинското ръководство предостави на центъра лекарства и медикаменти, които са изключително необходими на 14-те деца и младежи с увреждания, настанени там. Те бяха зарадвани с мартеници, плодове и други подаръци от общинското ръководство.


„Тези момичета и момчета са част от нас и не трябва да ги игнорираме. Дори напротив-трябва да правим всичко възможно, за да им даряваме повече усмивки. Вярвам, че и много наши съграждани ще бъдат съпричастни със съдбата им и ще помагат според възможностите си”, коментира кметът Чимев.
От ръководството на Марек пък подсигуриха две вратички за минифутбол за момчетата. Иво Паргов изненада всички подарявайки им оригинална топка с логото на Челси, сладкиши и календари на отбора. Той се включи и поигра с най-запалените по футбола момчета, които не се откъснаха и за миг от него. „Гостуваме няколко пъти и ще продължим да го правим и помагаме. Разбрахме се на всеки наш мач в Дупница те да идват и да ни подкрепят, защото са част от Марек“, каза и Паргов.
Центърът бе изграден за по-малко от 12 месеца и от миналата година заработи с пълен капацитет на настанени.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети