Осем фирми искат да обзавеждат новите жилища в Дупница

DenNews.bg
25.02.2015
размер на текста:

Изключително сериозен интерес предизвика поръчката за доставка и монтаж на оборудване и обзавеждане на социалните жилища, които в момента се изграждат на терените на бившите казарми в Дупница. 8 фирми подадоха документи за участие в поръчката, която е разделена в две обособени позиции, а общата й стойност е 581 138 лева без ДДС. Комисията с председател зам.-кметът Крум Милев отвори документите на всички осем участници днес.
По втора обособена позиция за доставка и монтаж на ел. уреди, която е на на стойност 375 517 лв., кандидатите са две софийски фирми фирми - "Кооперация Панда" и "Школснаб 2001".
По-голям е интересът за другата позиция, която е на стойност 205 620,60 лева. Тя е за обзавеждане-легла, гардероби, маси и други. Участниците са "Смарт бизнес къмпани"-София, „Лукс Дорс” ЕООД-Варна, „Военно-инвалидна кооперация Корона”-Чирпан, „Амо”ЕООД-София, „Гърков консулт” ЕООД-София, „Над Дизайн” ЕООД - Дупница и „Кооперация Панда”.
Победителите ще обзаведат всички 150 жилища, които се изграждат по този проект.
Комисията започва работа по проверката на документите и в срок ще насрочи втората дата на своето открито заседание, на което ще отвори ценовите оферти.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети