Тийнейджър уби съученик и си направи кърваво селфи

DenNews.bg
10.02.2015
размер на текста:

Американски тийнейджър е убил свой съученик, след което си направил селфи с жертвата си и дори качил снимката в Snapchat .
Кървавата снимка ще бъде ключово доказателство в делото срещу 16-годишния ученик, който е арестуван от полицията в щата Пнесилвания.
От разследването до момента става ясно, че задържаният Максуел дори написал под фотото, че ще има още жертви. От сайта Snapchat свалили селфито бързо след качването й, но за това време приятел на тийнейджъра успял да копира снимката и я показал на майка си, която моментално звъннала в полицията.
Тялото на убития Райън с огнестрелна рана в лицето е открито в собствения му дом същия ден. При ареста на убиеца в мазето на къщата му полицаите открили и пистолета, с която вероятно е извършена екзекуцията. По данни на Рittsburgh Post-Gazette, тинейджърът вече е признал престъплението си. Не е ясно какви са били мотивите му.
"Нямам думи! Това е първият случай в моята дългогодишна практика, когато главният заподозрян в убийство си прави снимка със своята жертва. Фотографията ще бъде ключово доказателство по време на съдебния процес", отбелязва окръжният прокурор Джон Пек. Източник: БГНЕС
 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети