Адвокати готвят иск заради гафа на „Мис Вселена”, разплакал Мис Колумбия

DenNews.bg
23.12.2015
размер на текста:

 Иск към организаторите на конкурса „Мис Вселена” подготвят колумбийски адвокати, заради гафа на водещия на тазгодишната церемония Стив Харви, който по грешка обяви за победителка Мис Колумбия. Според адвокатите случилото се е нанесло вреда не само на Мис Колумбия, но и на 40 милиона колумбийци.
Припомняме, че след като Ариадна Гутиерес бе обявена за новата Мис Вселена тя получи лентата и короната под бурни аплодисменти. Още докато поздравяваше публиката обаче Стив Харви се появи отново в обсега на камерите и заяви, че е допуснал грешка. В първите секунди Гуриерес не разбира какво се случва, но след това бе принудена да се приведе и короната й бе свалена. Публиката отново избухна в аплодисменти за победителката Мис Филипини, а Гутиерес остава на заден план, обляна в сълзи.
В „Туитър” юристите, обединени около изготвянето на иска, съобщават, че възнамеряват да поискат компенсация за вредата, нанесена от водещия, назовал грешното име за победителка. Грешката нанася "не само материална, но и морална щета на 40 милиона колумбийци", отбелязва авторът на инициативата за иска.
Стив Харви обяви, че поема цялата вина за гафа, като обясни, че грешно е разчел подаденото му картонче с подредбата на трите финалистки. Както вече е ясно, новата Мис Вселена е 26-годишната филипинка Пиа Алонсо Вурцбах.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети