Ротаракт клуб стартира акция „Купи и дари” в три магазина в Дупница

DenNews.bg
23.12.2015
размер на текста:

 Ротаракт клуб-Дупница, с подкрепа на Ротари клуб-Дупница, стартира инициативата "Купи и дари”, чиято цел е деца и възрастни в неравностойно положение да получат празнична трапеза, иначе невъзможна за тях.
„Докато пазарувате за вас и вашето семейство, дайте лъч надежда и топлинка за нуждаещите се - не коства кой знае колко усилия
или средства, а в замяна дарявате щастие и се превръщате в нечий герой”, призовават от Ратаракт.
Всеки, който желае да участва в дарителската кампания, може да закупи и остави хранителните продукти в количките с надпис “Купи и дари” в следкасовата зона на магазини CBA (в жк „Бистрица” и Горна махала) и магазин ''Топ Маркет". Кампанията започва от 10 часа днес и ще продължи до 30 декември. На 23-ти и 30-ти декември, от 10:00 ч. до 19:00 ч, в трите магазина на място ще има представители на Ротаракт, които ще дават повече информация за кампанията.
Сред препоръчителните хранителни продукти са: макарони, юфка, ядки и сушени плодове, лютеница, пастет, солети и соленки, натурални сокове, лакомства - шоколад, бисквити, вафли, кроасани, консервирани храни, леща, боб, ориз и други варива или продукти, които са по-трайни.
Списъците със семейства, които ще получат дарения е предоставен от Агенция за социално подпомагане-Дупница, а продуктите се раздават на място в уговорен ден и час директно на нуждаещите се.
Кампанията "Купи и дари" се провежда в цялата страна и всяка година успява да достигне до все повече хора.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети