Избираме измежду Владо Николов, Ивайло Пенчев и Камен Донев Мъж на годината

DenNews.bg
14.12.2015
размер на текста:

 Капитанът на националния отбор по волейбол Владимир Николов, един от най-успешните предприемачи у нас и изпълнителен директор на Walltopia Ивайло Пенчев и режисьорът, драматург и актьор Камен Донев са тримата номинирани в конкурса „Мъж на годината 2015". Те събраха най-голям вот от членовете на Академията „Мъж на годината", съставена от журналисти на Дарик радио. Конкурсът „Мъж на годината" се организира за осма поредна година от медията, информира Dariknews.
Днес официално стартира публичният избор за тримата номинирани. Всеки, който желае, може да даде вота си за своя фаворит за титлата „Мъж на годината 2015". Гласуването стартира на официалния сайт на конкурса manoftheyear.bg и ще продължи до 14 януари 2016 година включително.
17-членната Академия „Мъж на годината", председателствана от изпълнителния директор на Дарик радио Радосвет Радев, направи своите номинации за най-отличилите се представители на силния пол през изминаващата година.
И тази година в конкурса сред тримата номинирани няма политик, както в предходното издание. В надпреварата за „Мъж на годината 2015", само с няколко точки разлика от челната тройка останаха треньорът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов, параолипмиецът Михаил Христов и операторът Григор Комитски, автор на лентите „Живи легенди" и „Чужденец", който тази година загина, за да спаси жена от мъртво вълнение в Черно море.
Тиитлата „Мъж на годината" през последните години печелиха „златният физик" на България Теодосий Теодосиев - 2014, боксьорът Кубрат Пулев -2013, Петър Петров - спасителят-механик от кораба "Коста Конкордия-2012, спасителят от магистрала "Тракия" Стефан Стойчев -2011.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети