„Болгарская мафия“ с дупнишко участие в Татарстан

DenNews.bg
01.12.2015
размер на текста:

Бившият и настоящ капитан на женския ни национален отбор по волейбол Страшимира Филипова и Елица Василева отнесоха неочаквано комплимент от богатата и красива съпруга на футболиста Благой Георгиев - Есмер. Това се случило миналата седмица в столицата на Татарстан – Казан, пише big5.bg.
Филипова играе в азербайджанския Азеррaйл, който гостува на Динамо (Казан) с дупничанката Елица Василева в мач от Шампионската лига. След мача българските волейболистки посетили известно заведение. Там на съседната маса били Благо Джизъса и половинката му Есмер. Тя лично отишла на масата на българките, за да ги поздрави. Не пропуснала да направи и комплимент, че двете дами Страшимира и Елица са много красиви.
„Болгарская мафия“ се събра в Татарстан. С такъв приятелски коментар бяха определени трима от най-добрите български волейболисти - бившият капитан на женския национален отбор Страшимира Филипова, настоящият Елица Василева и либерото на мъжете Теодор Салпаров във Фейсбук. Коментарите са от supergirls до „Болгарская мафия" за тримата българи, които са сред елита на световния клубен волейбол.
Страшимира, която е известна с любовта си към животните и приютяването на уличното куче Джаспър в Копривщица, сега тъгува по домашния си любимец. За да не скучае, блокировачката си отглежда малка овца в Баку, разказаха наши волейболистки.
Агънцето стояло пред входа на блока, в който живее волейболистката и всяка сутрин тя го хранела. Когато тимът пътува извън Азербайджан, тя прехвърляла ангажимента на продавачката от съседния магазин.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети