Членове на комисията „Сидеров” получавали заплахи по телефона

DenNews.bg
06.11.2015
размер на текста:

 Членове на временната парламентарна комисия "Сидеров" са получавали телефонни заплахи през последните дни, обяви председателят ѝ Димитър Главчев.
Той обясни, че тормозът е започнал, след като телевизия (партийната телевизия на "Атака" - б.ред.) е изписала показала публично номерата на телефоните им.
"Предметът на работа на комисията не е да осъдим Волен Сидеров - тя няма такива функции. Но се правят такива внушения, които са далеч от истината за това, с което се занимаваме, а то е - проучване на факти и обстоятелства", каза той, цитиран от БГНЕС.
Емил Димитров от Патриотичния фронт отправи въпрос към Съвета по електронни медии (СЕМ) къде е разрешено една медия да публикува телефонните номера на народни представители.
Димитров допусна, че депутатите могат да се обърнат към главния прокурор с жалба за този тормоз.
Илиян Тодоров "Атака" пък изрази учудване от оплакванията на колегите си народни представители, тъй като публикуване на телефони на депутати не се случвало за първи път.
По думите му през 2013 г. депутатите на "Атака" са били тормозени и заплашвани по телефона, но никой тогава не "правил драми". Източник: btvnews.bg

 

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети