Реформаторски блок-Дупница: В ОбС ще работим за реализацията на реформаторски политики

DenNews.bg
06.11.2015
размер на текста:

 В новия Общински съвет ще работим за реализацията на реформаторските политики, казват в позиция представителите на Реформаторски блок-Дупница.
Повод за реакцията са публикации, в които РБ е пришит към групата на ГЕРБ в новия Общински съвет с „безусловна подкрепа”.
Позицията е подписана от Славчо Павлов-председател ДБГ-Дупница и Емануела Кацарска-председател ДСБ-Дупница. Припомняме, че Павлов бе кандидат-кмет на община Дупница от РБ, а блокът получи два мандата в новия Общински съвет в лицето на Славчо Павлов и Николай Табаков.
Ето какво още се казва в позицията на Реформаторски блок:

В новия Общински съвет нашите представители ще работят за реализацията на идеите и политиките, отговарящи на нашата национална идентичност. Като структура, обединител на автентичните десни партии, ние няма да допуснем компромис с нашите убеждения и смятаме да бъдем градивен коректив на бъдещото управление на нашата община. В този смисъл, изказваме нашето категорично несъгласие с опитите на някои политици и медии да ни окачествяват като „хора на…“ една или друга политическа крайност.
Реформаторски блок е една от партиите, получили най-голяма подкрепа и с отчетен най-голям растеж в присъствието в местната власт в сравнение с отминалите избори. И като парламентарна сила, участник в управлението на държавата, ние провеждаме самостоятелна политика и подкрепяме всички такива в унисон с нашите виждания.
Всички опити да бъде използвано нашето име и авторитет в услуга на чужди и неотговарящи на нашата същност интереси ще срещнат нашия категоричен отпор, както нееднократно се е случвало от обявяващи се за „десни“ и представящи се за принадлежащи към семейството на РБ местни политици. Бъдещето на държавата и общината ни е свързано с едно силно дясно управление и провеждането на реформи във всички сфери на обществения живот и нашето участие в политическият живот е свързано именно с тяхната реализация.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети