Губернаторът насрочи първите заседания на новоизбраните Общински съвети в област Кюстендил

DenNews.bg
03.11.2015
размер на текста:

 Губернаторът Виктор Янев издаде заповед за свикване на първите заседания на новоизбраните Общински съвети на територията на област Кюстендил.
На първата сесия Общинският съвет, кметът на общината и кметовете на кметства ще положат клетва, след което най-възрастният общински съветник ще открие и ръководи първото заседание. Първа точка от дневния ред ще бъде избор на председател на ОбС.
Първото заседание на Общински съвет – Рила е насрочено за 5 ноември, четвъртък, от 15:00 ч., в заседателната зала на община Рила.
В петък, 6 ноември, от 11 часа започва първото заседание на ОбС-Дупница в заседателната зала на община Дупница.
Общински съвет – Сапарева баня ще проведе първото си заседание на 6 ноември, петък, от 14:00 ч., в заседателната зала на община Сапарева баня.
Общински съвет – Бобошево ще се събере на 9 ноември, понеделник, от 11:00 ч., в малката зала на читалище „Лоза“.
Общински съвет – Кочериново ще проведе първото си заседание на 9 ноември, понеделник, от 14:00 ч., в заседателната зала на община Кочериново.
За вторник, 10 ноември, от 11 часа е насрочена първата сесия на Общински съвет – Бобов дол в заседателната зала на община Бобов дол.
На всички заседание ще присъстсва областният управител Виктор Янев, който ще отправи приветствия към новоизбраните съветници, кметове на общини и кметове на кметства.

 

Най-четено

Темите от "Бобошево"

Етикети