Проверяват техниката за зимното почистване в Дупница

DenNews.bg
16.11.2015
размер на текста:

 Комисия от община Дупница ще направи проверка на техниката на фирмата, сключила договор за поддържане на общинската пътна мрежа в зимния период. Припомняме, че на процедурата по избор на изпълнител се яви само една фирма - дупнишката "Меридиан". Съставът на комисията ще бъде определен със заповед на кмета на Методи Чимев.
"Ще проведа среща с ръководството на фирмата, защото не искам да се повтори ситуацията от миналата зима. Освен служителите имащи отношение по темата, искам и аз подробно да се запозная с плана на действие в зимните условия, както и да обсъдим евентуални допълнителни мерки при екстремни ситуации, свързани с предстоящите снеговалежи. Санкциите за неизпълнение са си санкции, но те не решават проблема, ако допуснем подобна като миналогодишната ситуация", коментира кметът Чимев.
Той издаде заповед за предприемане на превантивни мерки с цел осигуряване на нормално функциониране на техническата инфраструктура, снабдяването, обслужването и услугите на територията на общината и намаляване последствията за населението при усложнена зимна обстановка през зимен сезон 2015 година – 2016 година.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети