Дупнишкият Гладиатор: Федерацията не се интересува от състезателите по таекуондо

DenNews.bg
10.11.2015
размер на текста:

 От дупнишкия клуб Гладиатор излязоха с декларация относно неразбориите в Българската федерация по таекуондо. След като ръководството бе свалено на общо събрание на федерацията, сега обжалва в съда и докато делото тече, новите управници не могат да влязат във владение. Блокирани са и сметките на федерацията.
Ето какво пише в изявлението на СК Гладиатор:
Господа радетели на българското таекуондо.
Всички се биете в гърдите колко много сте направили за нас. Но истината е, че въобще не ви пука за нищо, освен да отидете да се снимате на някое състезание, за да ви видят и да си тръгнете след това. Даже и не проявявате желание да гледате състезателите, които представят България (всъщност не ги и познавате).
Поредното доказателство, че не ви интересуват състезателите е, че предстои най-важното състезание за 4 години напред. Това е Европейската олимпийска квалификация и спечелване на квота ще е от полза на всички ни. А тези които уж ни помагат, са спрели финансирането от ММС, което е отпуснато на състезателите за подготовка.
В една нормална федерация ръководителите и трябва да се стремят да осигурят най-добрата подготовка за да има резултати, а вие правите точно обратното. Всички се борите за властта и никой не го интересува че подготовката за европейската квалификация вече трябваше да е стартирала.
Не си ли извадихте поука от преди 4 години? И тогава всъщност положението беше същото.
Питам ви кое е по-важно да осигурите добра подготовка на състезателите, които ще участват на квалификацията, или да се борите със зъби и нокти за да останете на власт?

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети