Марек Юнион-Ивкони чака Кадънков, обвърза се с букмейкър

DenNews.bg
02.10.2015
размер на текста:

17 волейболисти картотекира Марек Юнион-Ивкони за участието си в Шампионската лига. От ръководството оставиха едно място, което може да бъде запълнено от дигонала Венелин Кадънков. Той се подготвя с дупнишкия тим, но се опитва да си уреди трансфер в чужбина. Ако не успее, Марек ще се възползва от възможността да го уреди извън срока. За този сезон дупничани за първи път са заявили двама състезатели на позицията либеро. Конкурент на безспорния номер 1 Мартин Божилов ще бъде 18-годишният юношата на клуба Кирил Котев. Марек Юнион-Ивкони стартира участието си в най-силния клубен турни срещу руския гранд Белогорие (Белгород). Мачът в Дупница е на 4 ноември от 18 часа.
Междувременно от клуба продължиха партньорството си с водещ букмейкър у нас и през този сезон. Логото на компанията ще бъде отново на фланелките на отбора, както за срещите от Шампионска лига, така и от вътрешното първенство. „Продължаваме сътрудничеството си с Марек Юнион-Ивкони за втора поредна година, защото шампионите трябва да се подкрепят, а Марек се доказаха като такъв през последните четири години. Клубът продължава да показва, че върви в правилната посока и развива детско-юношеската школа, а това е предпоставка за много бъдещи успехи. Вярваче, че по този начин ще бъдат изградени бъдещи лидери както за представителния тим, така и за националния отбор, а ние ще бъдем горди, че сме допринесли за развитието на българския спорт. С това сътрудничество се надяваме да постигнем още множество успехи и да продължим заедно да трупаме позитиви и отличия, защото най-добрите вървят ръка за ръка към нови върхове“, заяви изпълнителният директор на компанията Цветомир Найденов.
"За нас е удоволствие да бъдем отново партньори. Радостното е, че са оценени усилията ни и в развитието на подрастващите, защото това е разковничето за успехи, а ние сме без конкуренция в това отношение в България", лаконичен бе мениджърът на Марек Юнион-Ивкони Людмил Найденов.
4-кратните шампиони започват от днес серията от контроли. Дупничани пристигнаха в Гърция вчера и днес от 18.30 часа излизат на о-в Сирос срещу румънския Динамо (Крайова). Утре е двубоят с ПАОК, а в неделя срещу домакините.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети