Слънце и облаци ще се редуват днес

DenNews.bg
01.10.2015
размер на текста:

Днес ще има разкъсана облачност, през деня на много места ще бъде и до слънчево. Вятърът ще е слаб от изток, в източните райони все още умерен от север. Дневните температури ще достигнат между 15 и 20 градуса, в най-югозападните райони - до 22 градуса.
По Черноморието ще има разкъсана облачност. Все още по крайбрежието ще е с умерен вятър - от север. Максималните температури ще са около 18 градуса, а температурата на морската вода - около 20 градуса. Вълнението на морето ще отслабва, към края на деня вече ще е към 2-3 бала.
И в планинските райони облачността ще намалява, задържаща се по-значителна по билата и срещу ветрените северни склонове. Вятърът по високите части ще е умерен, от североизток. Температурите ще се повишат с 2-3 градуса, на 1200 м надморска височина ще е около 10 градуса, на 2000 м - около 6 градуса.
През следващите два дни в по-голямата част от страната ще е почти тихо. Ще има разкъсана облачност, на места и до слънчево. Сутрин ще е доста хладно, минималните температури в петък ще са предимно между 3 и 8 градуса, във високите полета е възможно да се образува слаба слана, а на места в низините видимостта ще е намалена. Дневните температури ще се повишат още и максималните в събота ще са между 19 и 24 градуса. Източник: Дарик
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети