Водещи и гости на ТВ7 с якета в ефир заради студено студио

DenNews.bg
09.01.2015
размер на текста:

Водещите и гостите на сутрешния блок на ТВ7 заприличаха на ескимоси днес, след като се появиха в ефир с червени носове и якета. Пръв с яке с пухкава яка се появи водещият Костадин Филипов, а след това с палта водиха и Асен Иванов и Яна Чинкова.
Модната линия не остана незабелязана от зрителите и моментално се появиха коментари, че е възможно телевизията да е останала на студено, заради неплатени сметки. Както е известно, телевизията има финансови проблеми.
По-късно обаче от ТВ7 излязоха с официално съобщение, от което става ясно, че студеното студио е заради токов удар през нощта.
Във връзка с ниските температури в студиото на предаването „Добро утро, България“ днес, бихме искали да информираме, че проблемите с отоплението се дължат на токов удар през изминалата нощ. Това е и причината за неефикасната работа на отоплителната система в ранната сутрин. Публикациите и интерпретациите в някои медии, различни от това, не отговарят на истината, се казва в съобщението и продължава:
Водещият Костадин Филипов, новинарят Марио Младенов и Яна Чинкова устояха на трудностите по време на ефир в името на зрителите и за пореден път доказаха своя професионализъм.
Студът в студиото не успя да попречи и на гостите на предаването Димо Гяуров, Николай Радулов, Петко Георгиев, Стояна Георгиева, адв. Константин Симеонов, които отговаряха днес на въпроси по основните теми на деня.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети