За първи път представителка от област Кюстендил влезе в ръководството на Жени ГЕРБ

DenNews.bg
20.01.2015
размер на текста:

За първи път представителка на област Кюстендил влезе в ръководството на Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ. Изборът на организационният секретар на общинската структура на ГЕРБ в Кюстендил Михаела Крумова стана по време на редовното отчетно-изборно събрание на Жени ГЕРБ, което се проведе в НДК вчера.
Михаела Крумова е адвокат с дългогодишен опит. На парламентарните изборни през октомври 2014 г. тя бе част от листата на ГЕРБ за област Кюстендил. 13 делегати от цялата област взеха участие в Националния форум на Жени ГЕРБ. Сред тях бе областната лидерка на ЖГЕРБ - Реонита Йорданова, лидерката на структурата в Дупница - Десислава Стойнева, на структурата в Бобов дол - Росица Борисова, Румяна Тончева от ГЕРБ - Дупница, Петя Христова от Кюстендил и др.
На националния форум в НДК бе представен отчет на дейността на женската структура на ГЕРБ, бе избран нов председател на Жени ГЕРБ и нови членове на Националния изпълнителен съвет. За председател единодушно бе избрана Ирена Соколова - областен управител на Перник област и бивш народен представител.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети