Азерите се осъзнаха: Българите са по-силни, могат да ни бият

DenNews.bg
08.09.2014
размер на текста:

В лагера на националния отбор на Азербайджан се намери човек, който да е предпазлив в изказванията си преди мача с България. Звездата на азерите Рашад Садихов подходи дипломатично, за разлика от всички останали свои съотборници. Според Садихов, българите са по-силният отбор и евентуална загуба от нас не бива да се изключва. "Всички сме наясно, че очакванията към нас утре са големи и това увеличава отговорността, а и напрежението върху нас. Съперникът е силен и има качествен състав. Може да се каже, че българите са по-силни от нас", каза защитникът, цитиран от Гонг.
"На терена обаче трябва да покажем, че не е така. Надъхани сме и това си личи в тренировките, когато влизанията са безмилостни към всеки. И въпреки това, можем да загубим. Аз обаче искам до последно феновете да вярват в нас. Нека ни подкрепят докрай. А не до 60-ата минута да дюдюкат и да искат оставки и след това, ако отбележим, да викат за нас. Важно е, че сме домакини и точно затова публиката трябва да е с нас от началото до края", коментира още Садихов.
Той беше разкъсан от критики в родината си за представянето си в контролата с Русия, загубен с 0:4 преди няколко дни. Въпреки това, Садихов отново ще изведе тима на Азербайджан с капитанската лента.
"Щом са ме критикували, явно е имало защо. Аз съм от хората, които не се притесняват от това и нося на критики. Как ще изглежда защитата ни, само треньорът знае. Ние обаче сме задължени да победим България, защото това е сред основните ни съперници за място на Европейското", завърши бранителят на Азербайджан.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети