Сесил Каратанчева се разкая, иска пак да играе за България

DenNews.bg
30.09.2014
размер на текста:

Българската тенисистка Сесил Каратанчева, която от 5 години се състезаваше за Казахстан, изненадващо е скъсала договора си с бившата съветска република. Информацията бе потвърдена от самата Сесил и нейния баща и треньор Радослав Каратанчев пред ТВ7. "Връзката ни приключи, няма какво повече да си дадем", заяви Сесил. Тя допълни, че финансовите неустойки след прекратяването на договора не могат да попречат на решението й да напусне Казахстан. "На 95% е уточнено, че ще бъде по взаимно съгласие, така че нещата ще бъдат във взаимен интерес и може да не се стигне до плащане на неустойки", допълни Радослав Каратанчев.
"Имам желание да се състезавам за България. Мисля, че е време да се върна вкъщи, вече съм обратно в големия тенис. Имам подготовка и оптимизъм, че ще мога да представям добре страната си", категорична бе тенисистката.
По повод редицата скандали, свързани с нейното име, включително и есемесите, разменяни с известен наш политик, Сесил заяви, че всичко в този живот е преходно и не може да коментира предишни случки в миналото си.
"Напускането на Сесил не е пиар ход, защото го обмисляме от доста време. Не сме зле и финансово, много добре се справяме, работим много", категоричен е бащата на спортистката.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети