Марек Юнион-Ивкони подписа с японци за Шампионската лига

DenNews.bg
26.09.2014
размер на текста:

Мениджърът на волейболният шампион Марек Юнион-Ивкони Людмил Найденов официално сключи договор за партньорство с японска компания днес. Лидерът в света в производството на печатеща техника от тази година ще бъде част от българския шампион за мачовете в Шампионска лига и вътрешното първенство на България-Суперлига.
Като част от договора компанията подари и техника на клуба – лаптопи и принтери. Даровете бяха връчени от Иво Ников, управител на фирмата, която е официален търговски и сервизен представител за Югозападна България. “За компанията е удоволствие да помогне в развитието на спорта в Дупница и в частност на волейбола. Марек Юнион-Ивкони се превърна последните години в запазена марка на успешно развиващ се клуб, който дава път на младите, а за нас и това е много важно. Призоваваме феновете да подкрепят отбора за мачовете от Шампионска лига в Самоков. За тях сме подготвили специални изненади”, заяви Ников.
“Да бъдем партньори с такава компания е чест за нас. Искам да благодаря за гласуваното доверие да рекламираме тяхната марка. Могат да бъдат убедени, че няма да ги разочароваме”, лаконичен бе Найденов.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети