Вили Вуцов шоу! Треньорът хвърля бутилка срещу публиката, оправдава се: Един тиквеник с очила ме кълнеше

DenNews.bg
20.09.2014
размер на текста:

Старши треньорът на Ботев Пд Велислав Вуцов бе в центъра на вниманието на днешния мач с Марек. Вили бе посрещнат с аплодисменти на стадион „Бончук, но на тръгване изпусна нервите си. След края на мача треньорът на „канарите” дори си позволи да хвърли бутилка срещу публиката. Може би всичко тръгна от това, че Вуцов провокира феновете при изравнителния гол за неговия тим, макар на пресконференцията да отрече да е дразнил запалянковците.
„Полетя една бутилка към мен. Обърнах се и ми го показаха този бабаит. Дойде на оградата и не искам да казвам какви неща ми каза. Не е цензурно да го казвам. Не са псувни, а по-лоши неща. Жестоки клетви. Като чуеш такива неща и щеш-не щеш реагираш. Той като е бабаит да дойде сам, а не с 1000 души на гърба. Тоя младеж... не беше и много млад – един тиквеник с очила. Не съм направил нещо, с което да обидя публиката, нито отбора на Марек, нито Тони Велков, нито Иво Паргов. Ако сте видели, кажете вие. Съжалявам. Аз така си изразих мнението“, разказа Вили Вуцов за случилото се.
Иначе според него резултатът е реален. „Моето мнение е, че мачът справедливо завърши наравно, предвид мобилизацията особено през втората част на двата отбора. Не е моето това разбиране за футбол. Но така или иначе това ни предостави противникът, на футболен език аз го наричам „джаскане”. Бяхме длъжни да влезем в този стил. Нашият стил пак казвам не е този. Не мога да кажа, че сме загубили две точки, не мога да кажа и, че сме спечелили една. Равностоен мач“, коментира още Вуцов-джуниър.
„Оголихме се. Тръгнахме да търсим трите точки. Едва ли има друг отбор, който като нашия си позволява, когато резултатът е негативен да играе с трима чисти нападатели. Влизането на Цветанов също е в тази линия. Имаме пропуски, но ако беше по-добър терена, сигурен съм, че бракът ще е по-малко. През първото полувреме нямахме необходимата агресия. През второто полувреме искахме не само да изравним, но да победим. С всички хора тук в клуба съм в много добри отношения“, каза още Вуцов, който е бил начело и на Марек.
„Имаме добри нападатели. Въпреки, че днес не съм доволен от двойката нападатели, които започнаха. Опитахме се да свалим топката, да играем, но през първото полувреме имаше много брак. През второто полувреме, когато бяхме по-комбинативни, създадохме положения. Теренът на места меше много мокър, имаше много падания. Има го във футбола. Такива бяха условията и ние бяхме длъжни да се нагодим. Радвам се, че се пренастроихме влязохме в битката. Може би имаше момент на подценяване, но това, което исках да играем е това, което играхме през второто полувреме. През първото имаше много нелепи грешки“, завърши Вили Вуцов, като позволи и да се усъмни в дузпата в полза на Марек.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети