Американка се ожени за картонено копие на Робърт Патинсън, брои за тържеството 2 бона

DenNews.bg
11.09.2014
размер на текста:

Фенка на вампирската сага "Здрач" сключи в Лас Вегас брак с картонено копие на Робърт Патинсън по бързата процедура при церемония, струвала 2000 британски лири, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА. На плоската фигура на вампира Едуард Кълън превъплътен на екрана от Патинсън, 25-годишната булка Лорън Адкинс поръчала бира за паметното събитие. "Ние се сгодихме миналата година в Лас Вегас и днес минахме под венчило, сподели младоженката пред любопитните медии. Сигурна съм, че ще бъдем по-щастливи от повечето женени американски двойки!"
Плоският картонен Патинсън било нещото най-близко до оригинала, което Адкинс можела да си позволи. Тя била обсебена от образа на вампира Едуард Кълън. "Не може да кажем, че той е идеалният джентълмен, коментира романтичната дама. Той по-скоро би ти изпил кръвта, отколкото да ти стори път, когато ти отвори врата! Но е неустоимо секси!"
Още когато зърнала за пръв път Патинсън в "Здрач", Лорън веднага решила, че иска да се омъжи за него. Картоненото копие на чаровника вампир младоженката закупила преди време за 20 долара от магазин за грамофонни плочи. От тогава, двамата са неразделни. Тя все по-често го извеждала със себе си. Веднъж нейна приятелка я запитала: "След като толкова много обичаш своя "картон", защо не се омъжиш за него?" Речено- сторено. Лорън потърсила в мрежата църква, която да свърши работа. Оказало се, че няма да има проблеми в параклиса "Вива Лас Вегас" и именно там била отслужена венчавка.
Предложили на младоженката и избор - дали да бъде въведена в тайнството на брака от свещеник, или от двойник на Елвис.
 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети