Бареков слиза под земята в Бобов дол

DenNews.bg
26.08.2014
размер на текста:

Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков ще слезе под земята в Бобов дол, за да представи предизборната програма на коалицията от партии, формирана около ББЦ за парламентарните избори.
Както вече е известно, в коалиция с Бареков официално влезе партията на Христо Ковачки Лидер, която добива най-много гласове именно в рудничарския град.
Съмненията за корпоративен вот в Бобов дол са от години, като преди евровота на 25 май, Нова телевизия засне със скрита камера как минни шефове указват на миньорите да се гласува за БСП.
Тогава Бареков бе от активните коментатори на сигнала, който така и не доведе до образуване на дело за купуване на гласове и контролиран вот.
От пресцентъра на ББЦ уточняват, че Бареков ще посети днес в 14 часа рудник "Бабино" на мини Бобов дол, „за да поздрави миньорите в рудника” и да ги запознае с програмата си.
Дали това старание е нужно от страна на Бареков и членовете на коалицията, се питат независимите от Лидер бобовдолци, след като партията на Ковачки има сигурни гласове от служителите на ТЕЦ-Бобов дол и мините и те, както е видно и от резултатите от последните избори, се насочват към партийния партньор за момента.
 

Най-четено

Темите от "Бобов дол"

Етикети