И Ели Василева го направи – заля се с Ледена кофа

DenNews.bg
25.08.2014
размер на текста:

Манията на предизвикателството Ледена кофа заля и волейбола, като през последните дни все повече състезатели и състезателки се включват в благотворителната инициатива. Както е известно, който бъде предизвикан трябва в рамките на 24 часа или да направи дарение в борбата срещу Амиотрофичната латерална склероза, или да бъде полят с леген с ледена вода с кубчета лед, пише bgvolleyball.com.
Звездата на женския национален отбор на България – дупничанката Елица Василева бе предизвикана от баскетболиста Александър Везенков. Нападателката прие с усмивка и на свой ред направи няколко номинации: към съотборничката си Христина Русева, към легендата Антонина Зетова, към колегата си от мъжкия национален отбор Валентин Братоев и към спринтьорката Ивет Лалова.
Валентин Братоев също се отзова на "предизвикателството", като след изкъпването той номинира брат си Георги, Мартин Божилов от Марек Юнион-Ивкони и звездата на италианския Тренто Матей Казийски.
Мартин Божилов също "пое щафетата" и на свой ред номинира Цветан Соколов и Николай Николов, както и Кристина Гунчева.
В инициативата взе участие и диагоналът на гръцкия Олимпиакос (Пирея) Боян Йорданов, който "прехвърли топката" на баскетболиста Златин Георгиев, на Евгени Иванов - Пушката и на свой съотборник в гръцкия тим.
Мениджърът на женския Марица (Пловдив) Борис Халачев също получи предизвикателство за леден душ, отправено от нападателката Виктория Григорова, която номинира и друга националка - Габриела Цветанова.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети