Ели Василева за националките: Има химия между нас

DenNews.bg
19.08.2014
размер на текста:

"От миналото лято се движим във възходяща линия. Колективът ни винаги е работил много добре. Има химия между нас", заяви волейболната националка от Дупница Елица Василева в предаването Sport7 по TV7.
Само преди два дни националният ни отбор спечели титлата в трета дивизия на световните серии "Гран При" след успех във финала над Чехия с 3:0. "Треньорът Владимир Кузюткин умее да мотивира всяка една по отделно. Досега не сме изиграли слаб мач с него. Има голяма разлика между Абонданца и Кузюткин. Италианският и руският стил са различни. И двамата са много добри специалисти, а и ние сме много опитни. Треньорът е само една малка част за успехите. След успеха в “Гран При” и този за Купа Елцин се чувстваме големи победителки. Успехите ни дават самочувствие. Вече не можем да си позволим слаби мачове. Бразилия, Русия и Сърбия са най-силни в групите, но може всеки да ни затрудни в Италия", каза още Василева.
От новия сезон тя ще продължи кариерата си в Турция. "Предложението от Вакъфбанк дойде тази година, малко след края на корейското първенство. Исках да играя в Шампионска лига. Имаше още 3-4 оферти, но не всички се получават", разказа Василева.
Тя си пожела благодарение на успехите в последно време женския национален отбор да привлича все повече медийното внимание, за сметка на мъжкия ни тим.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети