Жени съдийки засрамиха екс футболисти на Марек

DenNews.bg
13.08.2014
размер на текста:

Завърши летният семинар на съдиите от Югозападната „В“ група и столичните първенства. В него се включи и елитният рефер Калин Людмилов, който покри физическите нормативи заедно с по-младите си колеги на пистата на стадиона в Национална спортна академия. Той пропусна бягането с арбитрите от професионалния футбол в Сливен, тъй като още не бе възстановен от операцията на коляното.
По традиция се проведе и конкурсът за „В“ група. Кандидатите се представиха много добре, като сред „отличниците“ бяха бившите футболисти от „А“ група Георги Николов , играл доскоро в Марек, и Атанас Дреновички.

Мъжете обаче бяха засрамени от 10-те дами, които се явиха на семинара, съобщават от реферската гилдия. Водени от Християна Гутева, момичетата покриха с лекота нормативите.
Семинарът бе открит от председателя на СК на ЗС на БФС-София Любчо Славчев в зала „Максима“ в НСА. Той не скри, че е очаквал по-добро представяне от съдиите на физическите нормативи. Преди началото на теоретичните тестове, лекции пред арбитрите изнесоха инструкторите Детелин Баялцалиев, Борислав Александров и Милко Николов.
Любопитното е, че елитният рефер Калин Людмилов също е бивш футболист на Марек.
 

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети