Ако не се плати до 1 седмица, УЕФА взима лиценза на ЦСКА

DenNews.bg
01.08.2014
размер на текста:

Европейската футболна централа е изпратила писмо до ЦСКА във връзка с неспазена договорка от страна на “червения” клуб, твърди Блиц. От УЕФА са заплашили, че ако “армейците” не изпълнят поставената им задача в едноседмичен срок, лицензът им за евротурнирите ще бъде отнет.
Както е известно ЦСКА е поставен под мониторинг от евроцентралата. През този период “армейците” периодично трябва да доказват документално, че са финансово изрядни. При една от последните проверки обаче хората на УЕФА са разкрили нередовни документи относно част от задълженията. От евроцентралата са дали една седмица на българския клуб да ликвидира проблема.Според непотвърдена информация става въпрос за неизплатени заплати на служителите в клуба от периода януари – юни 2013 година. Т.е. – дълговете са от времето, в който властта в Борисовата градина все още бе в ръцете на “Титан”.
При положение, че на “Армията” не се справят, клубът ще “изгори” най-малко за една година от евротурнирите, а санкцията ще влезе в сила от лятото на 2015 година.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети