Абонаментните карти за мачовете на Марек излизат официално в продажба

DenNews.bg
02.07.2014
размер на текста:

Абонаментните карти за домакинските мачове на Марек излизат в продажба официално от утре. От ръководството решиха картите да се разпространяват от фен клуба на отбора. Всеки, който желае да се сдобие с такава карта може да се свърже със заместник-председателя на фен клуба Румен Тимев. Картата за всички сектори на стадион "Бончук" е с цена 50 лева. 100 лева пък струват абонаментните карти за последните два реда на Сектор А. Цената на пропуските за ВИП-ложата е 500 лева, като тези талони ще се разпространяват от ръководството на Марек.
От там напомнят, че картата включва абсолютно всички домакински срещи на отбора – редовен сезон, плейофи, Купа на България.
От фен клуба и от щаба на футболния отбор призоваха за по-голяма активност, тъй като всяка продадена карта подпомага бюджета на Марек за предстоящия дълъг сезон в елита. “Призоваваме хората, които имат възможност, да си закупят такива карти. По този начин се оказва помощ на любимия Марек, още повече, че с течащия ремонт легендарният стадион “Бончук” придобива все по-хубав вид. Би било добре всеки, който се чувства малко или много марекчанин да си вземе такава карта”, призовават в Дупница.

Телефон за информация относно продажбата на абонаментни карти на Марек: 0898 880603
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети