Елица Василева: Не мога да повярвам, че ще остана в Истанбул

DenNews.bg
05.06.2014
размер на текста:

Волейболистката от Дупница Елица Василева премина в турския гранд Вакъфбанк (Истанбул), след като подписа официално договора си вчера. На представянето си тя изрази задоволство от факта, че ще играе в един от най-силните тимове в света.
"Много се радвам, че ще играя за Вакъфбанк. Тук съм и е очевидно, че все още не мога да повярвам, че ще остана тук целия сезон. Да играя за този толкова силен отбор ще бъде прекрасно. Още не мога да повярвам, че ще играя в този клуб. За мен това е сбъдната мечта. Плюс това Турция е много близко до семейството ми в България и няма да бъда твърде далеч от тях и затова съм много щастлива. Много съм щастлива да бъда тук, да съм част от семейството на Вакъфбанк и не мога да дочакам да видя феновете по трибуните. Ще играя във всеки мач на Вакъфбанк, за да подобрявам играта си малко по малко. Искам да спечеля всеки мач. Надявам се, че можем да го постигнем като отбор. Със сигурност съм готова да се боря с голямата конкуренция в отбора. Не мога да дочакам да изляза на полето с отбора и да започнем да печелим. Когато започнем да се борим като отбор, вярвам, че ще бъдем успешни във всяко едно състезание", заяви Супер Ели, цитирана от Спортал.
Доволни от трансфера останаха и в ръководството на Вакъфбанк. "С привличането на Елица Василева, Шейла Кастро, Робин де Кройф и Милена Рашич селекцията за новия сезон е приключена. Вакъфбанк винаги ще се стреми към успехи и затова привличаме качествени попълнения. За да продължим с успехите трябва да изградим един много стабилен отбор. Ние вярваме в успеха ни за следващия сезон, както в Турция, така и в Европа. Елица Василева ще допринесе много за този наш успех", бе коментарът на президента на клуба Осман Демрен.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети