Иво Паргов: Утрояваме усилията, убеден съм, че ще се справим

Константин Соколов
04.06.2014
размер на текста:

Иво Паргов Снимка: DenNews.bg

Утрояваме усилията и съм убеден, че ще се справим. Нещата ще се развият благоприятно и Марек ще получи лиценз за “А” група, отсече изпълнителният директор на клуба Иво Паргов ден след като Изпълкомът на БФС поряза дупничани и другия новак Хасково.
Бившият нападател изтъкна, че ще се спазва редът за обжалване и ще се действа по предписанията. Конкретното решение на хората на Боби Михайлов гласи: Разглежда решението на Лицензионната комисия да не даде лиценз на Марек и Хасково за участие в "А" група за сезон 2014-2015 и одобрява предписанията на комисията към двата клуба във връзка с подобрения в спортните бази, както и клубното финансиране. В едноседмичен срок Апелативната комисия към Лицензионната комисия да се произнесе по направените промени от двата клуба.
“Трябва да се съобразим с решението. Първо очакваме да ни пратят официалното становище от БФС и след това имаме законов срок да обжалваме. Ще спазим всичко по установения ред. Утрояваме усилията по ремонта на стадиона, имаме и алтернативни варианти – Благоевград, Перник, разговаряме с колегите. Работим и по изискванията по финансовата част. Говорили сме със спонсорите, имаме и други варианти. Трябва да ви кажа, че не се спира да се работи и от общинска администрация, и от футболния клуб. Правим всичко възможно, убеден съм, че ще се справим”, коментира още за DenNews.bg Паргов.
Подобна е ситуацията и в лагера на Хасково. Там също кипи усилен ремонт по стадиона, а ръководството гарантира, че ще направи всичко възможно отборът да участва в “А” група
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети