Актавис дари 25 000 долара в помощ на пострадалите от наводненията в Североизточна България

DenNews.bg
25.06.2014
размер на текста:

Фармацевтичната компания Актавис се включва в националната благотворителна кампания за набиране на средства в помощ на пострадалите от наводненията в Североизточна България. Компанията осъществява корпоративно дарение в размер на 25 000 щатски долара, които ще бъдат преведени по дарителската сметка на Българския червен кръст.
„Съпричастни сме с всички пострадали от това бедствие в България“, се казва в специално изявление на Пол Бизаро, председател и главен изпълнителен директор на Актавис.
„Актавис е лидер на българския фармацевтичен пазар и една от най-големите световни фармацевтични компании. За нас „благотворителност“, „съпричастност“, „отговорност“ са въпрос на утвърдена корпоративна култура. Актавис беше една от първите компании, които дариха средства за пострадалите от наводненията в Сърбия преди около месец. Удовлетворен съм, че с нашето корпоративно дарение Актавис се присъединява към общите усилия за помощ към нашите съграждани от пострадалите райони. Искрено се надявам, че примерът на Актавис ще последват и останалите фармацевтични компании у нас“, споделя Илия Пашов, изпълнителен директор на Актавис ЕАД.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети