Марек отива на турнир с Партизан, Цървена звезда и Левски

Константин Соколов
28.05.2014
размер на текста:

Марек ще вземе участие в изключително престижен турнир за деца и юноши в Босилеград, Сърбия. Добрата новина съобщи изпълнителният директор Иво Паргов. Момчетата от Дупница родени 2001-2002 год. заминават в събота за състезанието. Там съперници на Марек ще бъдат връстниците им от школите на сръбските грандове Партизан и Цървена звезда, както и на софийския Левски.
Поканата към дупнишкия клуб дойде лично от кмета на Босилеград, който поддържа отлични отношения с колегата си Методи Чимев. “Ние държим децата да пътуват за този турнир. Такива прояви показват, че се работи, а и са важни за израстването на малките футболисти”, изтъкна Иво Паргов.
На 6, 7 и 8 юни пък набор 2003 на Марек се пуска в турнир в столицата. На комплекса на Левски в кв. “Герена” тимът воден от Янек и Анжело Кючукови ще срещне тимовете на Ботев Пд, Славия и Левски-Раковски. Надпреварата се организира от Софийска голяма община.
Най-големият форум, на който формация от ДЮШ на Марек ще участва пък е международният турнир в Гьотеборг, Швеция. Състезанието на стадион “Улеви” Готия къп ще се проведе от 13 до 19 юли и ще събере цели 1600 отбора от цял свят.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети