Владимиров: Като председател на ОбС всеки ден имам приемна, но от пропуска на общината лъжат, че ме няма

DenNews.bg
25.04.2014
размер на текста:

Председателят на Общински съвет-Дупница Владимир Владимир опроверга твърденията, че не може да бъде намерен на работното си място от съветници и граждани.
Изпълненото му с укор обръщение дойде на днешното редовно заседание на местния парламент.
„Всеки ден от 11:30 до 13:30 часа съм в кабинета си в общината. Всеки ден в тези часове е приемна за съветници и граждани, за всеки който иска да постави въпрос пред Общинския съвет. Но какво се случва? На пропуска на общината служителите връщат гражданите, като казват, че не съм в кабинета си”, обясни Владимиров.
Той разобличил лъжата, след като граждани, които имали телефонният му номер се свързали с него, след като им боло казано, че ОбС-шефът не е в кабинета си.
„А аз бях в кабинета си. Последният случай е от днес, преди сесията. Как служителите на портала решават, че не няма и връщат хората”, попита още Владимиров.
Пропусквателният режим бе въведен преди месеци по идея на градоначалника Методи Чимев. Целта бе да се ограничат „разходките” на гражданите по етажите и от врата на врата, а всички питания, молби, декларации и въобще документи да се подават и съответно приемат в деловодството на партерния етаж.
Режимът обаче доведе до струпване на опашки пред портала и напрежение и за гражданите и служителите.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети