Спасителят на ЦСКА отново в съда: Невинен съм, не съм източвал клуба

DenNews.bg
25.04.2014
размер на текста:

35-ти състав на Софийски градски съд стартира днес точно в 9.30 часа отново делото срещу главния акционер на ЦСКА Александър Томов за присвояване на средства в особено големи размери от "Кремиковци" и футболния клуб.
„Оптимист съм. Можеше да го протакаме още. Но аз искам този казус да бъде разрешен. Има положителни промени в съдебната система и това ме обнадеждава. Разполагам с факти, че съм невинен. Не е имало източване нито на ЦСКА, нито на „Кремиковци". Имало е само вливане. От обвиненията по делото от преди години не са изменили нищо. Даже са съкратили някои глупости", коментира на влизане в съда провъзгласилият се за спасител на ЦСКА Томов, цитиран от Блиц.
"Вярно, много време мина, но справедливостта ще възтържествува. Аз съм убеден в това. Шест години, за да се прикрие едно безумие, беше отправено това обвинение. А през тези шест години едни хора харчеха парите на данъкоплатеца. Кои са те ли?! Всичко е казано, написал съм книга, прочетете я", каза още настоящият шеф на “червените”.
През 2011 година по това дело Александър Томов получи 9-годишна ефективна присъда. След близо 2 години Софийският апелативен съд я отмени и върна делото обратно.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети