Българин е арестуван за изнасилване в Кипър

DenNews.bg
24.04.2014
размер на текста:

38-годишен българин е бил арестуван в Кипър за изнасилване на 37-годишна украинка. Това съобщи изданието „Български новини“, като се позова на кипърската полиция.
Жената заявила, че била нападната и изнасилена от българския гражданин в апартамента му в Лимасол. Тя отишла там по обява за продажба на кучета. Жертвата твърди, че била нападната веднага щом влязла в апартамента. Тя опитала да се съпротивлява, но мъжът й нанесъл побой, след което я изнасилил.
Жената успяла да избяга, като скочила от балкона на апартамента на първия етаж, завита в чаршаф. След това влязла в близък магазин и помолила собственика да уведоми полицията.
Очевидци разказват, че жената била окървавена и ужасена. Тя била откарана в болница, където било установено, че има значителни наранявания, причинени от тъп предмет.
Полицията пристигнала на място и арестувала 38-годишния мъж в апартамента му. Той бил заловен в момент, когато чистел кървавите петна и изхвърлял вещите на жертвата.
Днес мъжът ще бъде изправен пред съда. Кипърски медии съобщават, че украинката е майка на две деца, но полицията не потвърждава това.
 

Най-четено

Темите от "Свят"

Етикети