Страх в отбора на Левски, пазят ги 4 патрулки

DenNews.bg
22.04.2014
размер на текста:

В отбора на Левски явно са се поуплашили след вчерашната загуба от ЦСКА и последвалата разправия със собствените им фенове. "Сините" паднаха с 1:3, като това бе четвъртото поредно поражение от "червените" през сезона за първенство, припомня Блиц.
След края на мача част от побеснелите привърженици на Левски слязоха на пистата откъм сектор "Б" и започнаха разправия с футболистите. Последва заповед за събличане на фланелките, която бе изпълнена от Валери Божинов, Павел Чмовш и други. Димитър Макриев пък дори отнесе удар от ядосан привърженик.
Тази случка явно е накарала "сините" да потърсят полицейска закрила днес. Четири патрулни коли заеха места на "Герена" още сутринта, за да пазят играчите по време на тренировката. В помощ се включиха и стюарди от клуба.
Полицаите обаче напразно висяха и се стараеха за "синьото" спокойствие, тъй като никой не атакува играчите. Имаше малко фенове, които направиха дежурните си коментари по адрес на футболистите. От тренировката на Левски отсъстваше Ларсен Туре, който лекува лека травма.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети