Съперник на Марек търси пари за “А” група

DenNews.bg
15.04.2014
размер на текста:

В отбора на Добруджа са категорични, че нямат за цел влизане в “А” група. Тимът обаче е само на две точки зад втория в класирането Хасково, на който гостува в четвъртък. При успех шансовете на добричлии за елита стават големи. Водачът в таблицата Марек има сериозна преднина, но и втората позиция осигурява промоция.
"Тема Спорт" съобщава, че “жълто-зелените” вече са започнали да сондират нещата около евентуално влизане при майсторите. Основният проблем пред клуба естествено е намирането на средства. "Ще го мислим, ако влезем", заявяват лаконично от Добруджа. Вероятността това да се случи обаче става все по-реална и добричлии едва ли ще правят всичко в последния момент.
Старши треньорът Светослав Тодоров пък съжали за изпуснатата победа над Раковски - 2:2. "Естествено, че всички момчета са разочаровани, защото хвърлиха много усилия, но това е футболът. Има такива моменти. В такива мачове обаче се става по-силен, защото концентрацията трябва да е не на 100, а на 120 процента", каза Тоди.
"Дали сме заслужавали да победим или не, мачът вече е минало. Този манталитет за лежане по терена, който показаха от Раковски, явно няма да се изкорени скоро. Видяхте, че те нямаха екип за резервния вратар. Не знам как може да има такова нещо в професионалния футбол, но такава е реалността", каза още младият наставник.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети