Варна под обсада, тарашат хотел заради изчезналата Алекс

DenNews.bg
11.04.2014
размер на текста:

Варна е под полицейска обсада, а местен хотел бе щурмуван и претърсван часове от полиция. Акциите са във връзка с изчезването на 7-годишната Александра, дъщеря на поморийския бизнесмен Веселин Тодоров-Германеца.
От МВР все още не уточняват дали става дума за отвличане. Полиция претърсва багажниците на автомобилите на изхода от морския град
Около 10 ч. полицейски служители са щурмували хотел "Лагун" в Поморие. Предполага се, че и тази акция е свързана с изчезналата първокласничка. Часове наред маскирани полицаи претърсват хотела и подземията му. Хотелът се намира близо до училището, в което за последно е видяна Александра вчера.
Веселин Тодоров е популярен в Поморие. Той беше арестуван заедно със свои хора, сред които бе и големият му син Методи, заради лихварство през юли 2010 г., припомня „Флагман”.
Освен космическите лихви, които начислявали, те отвличали жертвите си и ги подлагали на нечовешки изтезания, стана ясно по време на съдебните заседания тогава. Мобилният телефон на малката Александра, която изчезна вчера на път от училище към дома си в Поморие, не дава никакъв сигнал. Близки и полиция са се опитвали да звънят, но апаратът е бил изключен, съобщава БЛИЦ.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети