Бичета от фирма за бързи кредити пребиха мъж за забавени вноски

DenNews.bg
10.04.2014
размер на текста:

Наказателна група на фирма за бързи кредити помляла от бой 57-годишен мъж, заради забавени вноски по заем.
Драмата се разиграла в ромския квартал на град Каблешково. Пострадалият бил поръчител на заем от 800 лв., който кредитополучателката спряла да плаща. От фирмата не могли да я намерят, в резултат на което насочили искането си към пострадалия.
Мъжът бил нападнат вчера около 10.40 ч. на ул. ''Хан Тервел''. Тогава четирима души от "наказателния отряд" на фирмата за кредити нахлули в дома на мъжа. Когато той ги видял да влизат в дома му, се заключил в банята си. Мъжете обаче не се отказали и разбили вратата, след което го извели на двора и го пребили.
Полицията бързо установила самоличността на нападателите - 31-годишният К.Ю., 43-годишният С.Х., 29-годишният Г.С. и 26-годишният Н.Б., всички от Айтос, служители във фирма за бързи кредити. За момента се изяснява дали четиримата имат криминални прояви преди това. Те са задържани за 24 часа и се очаква още днес да им бъдат повдигнати обвинения.
Това не е първият подобен случай. Миналата година събирачи на дългове пребиха 48-годишен човек от Дебелец, който просрочил вноските си и дължал няколкостотин лева. Тогава мъжът беше нападнат от двамата биячи, служители в кредитна фирма, който му счупили ребрата, припомня offnews.bg.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети