Прекратиха мач във Врачанско, фенове подгониха съдията

DenNews.bg
01.04.2014
размер на текста:

Футболен мач от 17 кръг на врачанската „А“ областна футболна група не завърши, след като главният съдия Светлин Йорданов бе принуден да прекрати двубоя Септември (Гложене) - Ботев (Рогозен) 20 минути преди края на редовното време. Информацията за инцидент беше потвърдена пред БНР от Цецко Стефанов, председател на ОС на БФС във Враца.
До предсрочния последен съдийски сигнал се е стигнало заради групов протест от страна на футболисти на домакините срещу нарушение, отсъдено в полза на гостите, което се е случило в 70-ата минута. Към недоволството на играчите се присъединили и запалянковци, които нахлули на терена в Гложене, за да търсят сметка от рефера Йорданов.
Според доклада на длъжностните лица, е имало и опит за бой над съдията. До този момент резултатът от мача бил 1:1, но сега ще се чака решението на Дисциплинарната и Спортно-техническата комисии не само за крайния резултат от срещата, но и заради наказанията на провинилите се. Очаква се решенията да бъдат взети в средата на седмицата.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети