ОДБ+БСП+Лидер са новото мнозинство в ОбС-Дупница по опорни точки

Десислава Панайотова-Янкова
07.03.2014
размер на текста:

Нека сме честни към гражданите и кажем кой управлява вече в Дупница. По незнайно какви съображения се заформи ново мнозинство в Общински съвет. Това са БСП, Обединения демократичен блок и Лидер. Това заяви на днешната сесия д-р Матей Попниколов от ГЕРБ.
Според него новото мнозинството е скрепено по опорни точки от настоящия председател на ОбС Владимир Владимиров, а освен това се прави опит Икономическа комисия да се превърне в ударна група срещу общинското ръководство.
„Групата на ГЕРБ винаги е подкрепяла разумните решения. Така ще бъде и занапред, но нека е ясно, че ние вече не носим отговорността”, посочи още д-р Попниколов.
По-рано независимият съветник Първан Дангов пък до къде без да иска, до къде целенасочено се обърна към Костадин Костадинов от ОДБ и вече областен координатор на партията на Николай Баревков с „Костадин Бареков”.
Дангов се извини за грешката си, но отвори вратата на разсъжденията колко десните в Общински съвет са десни към момента, след като основното ядро в ОДБ Костадинов и Вергил Кацов вече се числят към Бареков. Костадинов като знаменосец на проекта „Бареков” в Дупница, а Кацов, като местен лидер на земеделците, които обявиха готовност да са коалиционен партньор на журналиста.
 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети