Бербатов може да си купи акции в ЦСКА

DenNews.bg
07.03.2014
размер на текста:

Мениджърът на Димитър Бербатов – Емил Данчев разкри, че притежава акции и в ЦСКА, които са джиросани на неговата дъщеря. Той също така разкри, че Бербо проявява интерес към придобиване на ценни книжа в „червения” клуб, но до този момент не ясно дали нападателят на Монако ще стане акционер.
"Не мога да кажа какъв брой акции притежавам, не бива, това е конфиденциална информация. Моите книжа на ЦСКА са джиросани на дъщеря ми. Някои хора коментират дали не е в противовес с дейността ми да имам акции, спазил съм закона, всичко е точно. Не коментирам фантазиите, които чета, че зад покупката на дяла акции стои Димитър Бербатов. Те са закупени от мен и джиросани на дъщеря ми. Да, с Митко сме говорили на тази тема. Той също е заинтересован от акциите на ЦСКА. За в бъдеще може да стане акционер, но трябва и физическо време", каза Данчев пред topsport.bg,
"След пресконференцията на Александър Томов нормалните и мислещите хора могат да бъдат спокойни, ако са решили да си закупят акции. Нещата бяха обяснени добре. Съмненията отпаднаха. Няма игри, няма схеми. Тези, които твърдят обратното, поне да си направят труда да се запознаят с търговския закон. Аз рядко рискувам. Как мислите, дали ще си закупя акции, ако у мен има дори малка нотка съмнение? Няма начин! Проучил съм детайлно нещата чрез юристи. Всичко е чисто и работещо. Имам доверие на Томов", допълни футболният мениджър.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети