Феновете на Левски посочиха французин за нов треньор

DenNews.bg
04.03.2014
размер на текста:

Бившият футболист на Левски Седрик Бардон е определен от феновете за новия спасител на клуба. “Сините” привърженици виждат в негово лице новия наставник, който ще извади отбора от кризата, пише sportonline.bg.
Французинът е близък с президента Тодор Батков и дори бе натоварен да намери купувачи на част от ненужните играчи през последните месеци, в това число Цветан Генков и Димитър Макриев. Преди точно година той се предложи и за треньор на Левски, след като Илиан Илиев бе уволнен.
"Дайте ми отбора и ще се оправим. Чакам да видя дали ще ми звъннат", написа Бардон в профила си в социалната мрежа през март 2013 година.
Както вече стана ясно, сегашният спортен директор Христо Йовов обяви, че напуска, а по всичко личи, че ще бъде последван от помощниците Мариян Христов и Елин Топузаков. Мястото на старшията Антони Здравков също сериозно се клати, като единственото сигурно е, че ще работи на "Герена" поне до сряда, когато Батков се завръща от чужбина.
Като евентуален вариант за нов треньор се спрягаше и името на Емил Велев, но той е недолюбван от част от “сините” привърженици, които бяха окачествени от него като "пияни и наркомани".
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети