Вярваме, че Михаел Шумахер ще се събуди

DenNews.bg
28.03.2014
размер на текста:

Мениджърът на Михаел Шумахер Сабине Кем отново изрази вярата си, че седемкратният световен шампион във Формула 1 ще излезе от изкуствена кома. Германецът е в това състояние вече 88 дни след тежкото му падане със ски в края на миналата година, а процесът по събуждането му започна в края на януари.
"Продължавам да стоя зад думите си от последната официална информация. Продължаваме да вярваме и оставаме уверени, че Михаел ще преодолее това изпитание и ще се събуди. Всички се борим заедно с него и екипа от лекари, на които имаме доверие", заяви Кем пред германския вестник "Билд".
Изказването на мениджъра на Шумахер идва само два дни след коментара на бившия главен лекар на Формула 1 Гари Хартстейн, според когото лекарите в Гренобъл са допуснали сериозни грешки в първоначалното лечение на пилота, уточнява livesport.bg.
Специалистът, който отговаряше за световния шампионат от 2005 до 2012 г., се позова на собствени "сигурни източници" и подготви феновете на германеца за най-лошия изход на случая.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети