Стоичков: Дали ще си купя акции на ЦСКА? Следващият въпрос...

DenNews.bg
26.03.2014
размер на текста:

Христо Стоичков отсече, че няма време за български футбол за краткия си престой в страната. "Прибрах се за няколко часа, имам доста ангажименти. Нямам време за българския футбол. Няма начин да отида на стадион "Българска армия" за мача ЦСКА - Лудогорец тази вечер. Отивам за няколко часа на записи, утре пък имам работа във Външно министерство", сподели Камата пред Спортал.
"В Мексико съм анализатор, а не коментатор. Коментаторите си коментират каквото им падне. Моята работа е по-различна", добави Ицо.
Той не пожела да се включва в темата с продажбата на акции на ЦСКА и вдигна многозначително рамене на въпрос за преизбирането на Борислав Михайлов за президент на БФС. "Ще анализирам ЦСКА, след като свърши първенството. Дали ще си купя акции на ЦСКА? Следващият въпрос", каза Стоичков. По отношение на мача Реал Мадрид – Барселона онзи ден легендарният №8 коментира: "Барселона спечели важни три точки, защото иначе щяха да изпуснат влака за титлата. Мисля, че победи отборът, който заслужаваше повече, независимо че имаше спорни ситуации. Може би дузпата на Реал не беше дузпа. Дузпата на Неймар е може би малко по-спорна. Това са неща в играта, които сме свикнали да виждаме всеки ден".

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети