Левски гони 10 футболисти лятото, заради големи заплати

DenNews.bg
25.03.2014
размер на текста:

В Левски готвят сериозна чистка сред футболистите след края на този сезон. Почти е сигурно, че поне петима от сегашните играчи на "сините" ще си тръгнат от клуба, а около десет са набелязаните, пише Гол.бг.
Хърватският вратар Горан Блажевич изглежда няма бъдеще на "Герена", след като е резерва на Пламен Илиев, а в последните мачове е титуляр само и единствено, защото Пацо-Тигъра е контузен, но той скоро ще се завърне в игра. Блажевич е и сред най-скъпоплатените чужденци в отбора с месечна заплата от 10 000 евро. Ясно е, че собственикът Тодор Батков няма да задържа резервни играчи с подобни заплати, тъй като финансовото състояние на клуба съвсем не е цветущо. В общи линии същото се отнася и за Рафаел Бастос, Цветан Генков, Ларсен Туре и Дъстли Мулдер, които взимат по около 15 000 евро месечно.
Шефовете са вдигнали мерника още на колебливите Кевин Бру, Пламен Димов и Мирослав Иванов-Деко. Не е ясно бъдещето на Владимир Гаджев, Орлин Старокин и Даниел Димов, чиито договори изтичат през юни и все още Батков не им е предложил нови контракти. Валери Божинов и Станислав Ангелов-Пелето също най-вероятно ще си тръгнат от "Герена" в края на сезона.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети