Кубрат: Взе да ми писва, не знам с кой ще се бия

DenNews.bg
18.03.2014
размер на текста:

"Две неща са сигурни - мачът ми е на 5 април и ще съм добре подготвен за него". Това обяви пред "Тема Спорт" интернационалният шампион по бокс на IBF Кубрат Пулев по повод предстоящия си 20-и двубой на професионалния ринг.
Все още обаче не е ясно кой ще му бъде съперника на галавечерта в Рощок. Като че ли най-сериозен кандидат изглежда Дерек Чисора. Скандалджията обаче възнамерява да подгони Владимир Кличко по друг път - побеждавайки сънародника си Тайсън Фюри през лятото.
Други варианти, спрягани за българина, са Томаш Адамек, и дори Вячеслав Глазков. Двамата се биха един срещу друг миналата седмица, когато украинецът спечели срещу поляка по точки в САЩ. Сред онези, които изявиха желание да срещнат Пулев, бе и французинът Йоан Дюопа.
"Вече взе да ми писва. Това, което се иска от мен, аз го правя. Тренирам здраво, имам добри спаринг-партньори, единият от които бе Дейвид Прайс. Въпросът е, че все още не се знае срещу кого ще се изправя и това няма как да не ме изнервя малко или много. Много имена се изредиха, но все още няма нищо конкретно. Никой не е потвърден. Само Господ знае кой ще е следващият съперник", заяви Кубрат Пулев, който се подготвя в Германия.
Той преследва 20-ата си победа, след която би трябвало да няма вариант, при който Владимир Кличко да се измъкне от мач с него през есента.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети