Марек Юнион-Ивкони: Купата ни се полага

DenNews.bg
11.03.2014
размер на текста:

Треньорът на Марек Юнион-Ивкони Найден Найденов изрази категорично мнение, че неговият тим има една-едничка цел – спечелване на Купата и шампионската титла на България. Волейболистите от Дупница защитават и двата трофея, като финалната четворка за националната купа започва в петък, когато в столичната зала “Христо Ботев” Марек играе срещу Добруджа от 15 часа. В другия мач се срещат отборите на Левски Бол и Монтана.
Пред Гонг Найденов отсече: „Купата ни се полага! Естествено, че трябва и да я заслужим. След общо 24 поредни победи е нормално целта ни да бъде защита на трофея и титлата от миналата година. С оглед на това, че до сега нямаме загуби, трябва да продължим по същия начин”.
Колкото до подготовката за самите мачове треньорът разкри, че е наблегнал на тренировките за физика. „Имахме възможност миналата седмица да поработим повече за физика като подготовка за тези два мача за Купата. Очаквам да излезем максимално концентрирани и да дадем максимума от своята игра. Играчите ни натрупаха вече доста опит и не е както преди две години, когато паднахме драматично за Купата. Съперникът ни не е за подценяване, играе много правилно и надъхано. Добруджа направи добър шампионат до момента, взе максимума от сезона. Трябва да се играе максимално концентрирано срещу тях. Срещу нас всички отбори играят добре, защото не им пука, освободени са и им се получава играта”, коментира Найден Найденов.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети