ГЕРБ внесе вот на недоверие за сигурността

DenNews.bg
06.02.2014
размер на текста:

Обявеното преди дни намерение за внасяне на пореден вот на недоверие към правителството на Орешарски, този път за сферата на сигурността, вече е факт. Документът бе внесен днес в деловодството на парламента, а в мотивите за него са изброени проблемите с несправяне с контрабандата, бежанският проблем и други.
Депутатът от ГЕРБ и бивш зам.-министър на МВР Веселин Вучков не смята, че вотът на недоверие ще успее, но потвърди намерението на съпартийците си да обяснят на обществото тяхната гледна точка към проблема сигурност в страната.
От продължително време говорим, че изборът ни ще е и труден и лесен, тъй като там проблемите излизат ежечасно, но се спряхме на това, което беше обещал председателят на партията ни - темата на вота е вътрешна сигурност, заяви депутатът Димитър Главчев. Виждате какво се случва в "Митниците", във финансите, каква е събираемостта на приходите, добави той.
Вучков обобщи, че провалът на правителството е в сферата на вътрешната сигурност и обществен ред.
Според депутата от ГЕРБ Красимир Ципов представеният вчера от вътрешния министър Цветлин Йовчев доклад за изпълнението на мерките по плана, който беше приет в края на миналата година е изпъстрен с доста неверни факти.
 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети